De Jong One! Webdesign

Chr. Basisschool De Hoeksteen

Christelijke basisschool De Hoeksteen uit Wemeldinge vroeg ons een website te ontwikkelen die meer zou aanspreken dan de website die er op dat moment was. Het mocht wat speelser, maar de informatie moest ook toegankelijker worden. Tevens moesten leerkrachten zelf een soort klassenpagina kunnen bijhouden én het onderhoud aan de rest van de website moest ook in eigen beheer gedaan kunnen worden.

We hebben een hele nieuwe website vervaardigd, waarbij vooral een fris en speels uiterlijk gecreëerd is. Daarnaast is een inloggedeelte voor de leerkrachten aangebracht, maar ook een downloadmogenlijkheid en de promotiefilm heeft een prominente plaats gekregen.
Verder is goed gekeken naar de rubricering van de informatie om deze beter toegankelijk te maken voor website bezoekers.
Ook is er een link gelegd naar het twitter-account van de school, zodat de tweets ook op de website gelezen kunnen worden.

De overkoepelende organisatie waar de school onder valt koopt inmiddels de websites voor al haar scholen bij een partij in. Zodoende mogen zij geen gebruik meer maken van mijn diensten en is deze site niet meer zichtbaar.

Duurzaam

Wij hebben een goed gevoel als we gebruik maken van duurzame middelen. Onze stroom wordt door zonnepanelen opgewekt. We maken zo min mogelijk gebruik van papier; onze correspondentie ontvangt u via email.

Ideaal!

U kunt onze digitale factuur betalen
met Ideal. Hiertoe is een handige link
opgenomen in de factuur zelf.

Contact

De Jong One! Webdesign
Heideveld 3
4386 GN Vlissingen
06-43062066
info at dejongone.nl
www.dejongone.nl