De Jong One! Webdesign

Ons totaalpakket....

Totaalpakket bij De Jong One!

...zodat u kunt doen waar
u goed in bent!


U wilt graag een nieuwe website of blog voor uzelf, school, vereniging of bedrijf? Of wilt u uw bestaande website of blog moderniseren en onderhoudsvriendelijker maken? Misschien social media pagina's van Twitter en/of Facebook laten maken of koppelen aan uw website of blog?

De Jong One! Webdesign kan dat voor u realiseren.
Wij geloven in webdesign van mooie en simpele websites, die over de nodige functionaliteiten beschikken. Geen onnodige toeters en bellen en daardoor helder en zeer bruikbaar.

Lees verder  Onze website was nodig aan vernieuwing toe. De oude site was niet gebruiksvriendelijk in onderhoud en het uiterlijk was ook aan verfrissing toe.
  Sabine heeft in goed overleg met ons de site in een nieuw jasje gestoken.

  De site is nu door ons makkelijk te onderhouden, dit door het gebruiksvriendelijke programma maar zeker ook door de heldere uitleg en hulp van Sabine.
  Wij ervaren de samenwerking met Sabine als zeer prettig. Vragen of problemen worden altijd zeer snel opgelost, vaak al dezelfde dag.

  Van ouders krijgen wij ook positieve reacties over onze site. Sabine heeft ons aan een mooie, gebruiksvriendelijke site geholpen waar wij zeer blij mee zijn.

  Marjolein van Leeuwen
  O.b.s. Theo Thijssen

  Duurzaam

  Wij hebben een goed gevoel als we gebruik maken van duurzame middelen. Onze stroom wordt door zonnepanelen opgewekt. We maken zo min mogelijk gebruik van papier; onze correspondentie ontvangt u via email.

  Ideaal!

  U kunt onze digitale factuur betalen
  met Ideal. Hiertoe is een handige link
  opgenomen in de factuur zelf.

  Contact

  De Jong One! Webdesign
  Heideveld 3
  4386 GN Vlissingen
  06-43062066
  info at dejongone.nl
  www.dejongone.nl