De Jong One! Webdesign

Ons totaalpakket....

Totaalpakket bij De Jong One!

...zodat u kunt doen waar
u goed in bent!


U wilt graag een nieuwe website of blog voor uzelf, school, vereniging of bedrijf? Of wilt u uw bestaande website of blog moderniseren en onderhoudsvriendelijker maken? Misschien social media pagina's van Twitter en/of Facebook laten maken of koppelen aan uw website of blog?

De Jong One! Webdesign kan dat voor u realiseren.
Wij geloven in webdesign van mooie en simpele websites, die over de nodige functionaliteiten beschikken. Geen onnodige toeters en bellen en daardoor helder en zeer bruikbaar.

Lees verder  • Klantreacties
  • Ze luistert, vraagt, gaat aan de slag, houdt contact en denkt mee!

Vriendelijk, toegankelijk, flexibel, doortastend en accuraat.
Sabine wil het voor elkaar krijgen.

Mijn ervaring is gebaseerd op een samenwerking waarin ik zelf bijzonder dominant ben. Ik weet wat ik wil en ik ga pas luisteren naar iemand anders als ik het gevoel heb dat expertise of inzicht het mijne overtreft.

Sabine trad daarin aanvankelijk vooral op als de ‘provider without hesitation’. Ze had zelf wel ideeën, maar pakte niet de ruimte om daarmee te komen omdat ik zo dwingend was. Aangedrongen op haar persoonlijke inbreng bleken die ideeën zeer bruikbaar. Daardoor ontstond nog duidelijker het beeld dat ik mijn werk in handen gegeven had van een deskundige met een eigen visie.

De toegankelijkheid bestaat in de realistische benadering van Sabine. Ze overspeelt haar hand niet. Geeft duidelijk aan wat ze op grond van ervaring doet en wat ze op grond van ontdekking doet. Maar ze doet het. Onderzoekend, of op routine.

Als er iets tegen zit, en er zit altijd iets tegen, dan tast ze door naar de oorzaak en de oplossing daarvan. Ik krijg het gevoel dat ze geen genoegen neemt met ‘kan niet’. Links om, rechts om, of sowieso om, maar komen zal ze er. Het eindresultaat sluit uitstekend aan bij mijn idee, en overtreft mijn verwachting.

Cabaretier Arie Blok

Duurzaam

Wij hebben een goed gevoel als we gebruik maken van duurzame middelen. Onze stroom wordt door zonnepanelen opgewekt. We maken zo min mogelijk gebruik van papier; onze correspondentie ontvangt u via email.

Ideaal!

U kunt onze digitale factuur betalen
met Ideal. Hiertoe is een handige link
opgenomen in de factuur zelf.

Contact

De Jong One! Webdesign
Heideveld 3
4386 GN Vlissingen
06-43062066
info at dejongone.nl
www.dejongone.nl