De Jong One! Webdesign

Ons totaalpakket....

Totaalpakket bij De Jong One!

...zodat u kunt doen waar
u goed in bent!


U wilt graag een nieuwe website of blog voor uzelf, school, vereniging of bedrijf? Of wilt u uw bestaande website of blog moderniseren en onderhoudsvriendelijker maken? Misschien social media pagina's van Twitter en/of Facebook laten maken of koppelen aan uw website of blog?

De Jong One! Webdesign kan dat voor u realiseren.
Wij geloven in webdesign van mooie en simpele websites, die over de nodige functionaliteiten beschikken. Geen onnodige toeters en bellen en daardoor helder en zeer bruikbaar.

Lees verder  • Klantreacties
  • "Het resultaat is professioneel, overzichtelijk en duidelijk en vooral heel mooi."

Ik wilde maar een ding; schrijven. Over mijn overleden dochtertje en mijn gezin. En mijn bedoeling hiervan is om dit onderwerp uit de taboesfeer te krijgen, zodat het bespreekbaar wordt.

Van weblogs maken weet ik niets en van sociale media bijzonder weinig. Ik wist wel dat Sabine al jaren erg mooie websites maakt, dus heb ik haar gevraagd of ze in mijn geval zo'n weblog zou kunnen maken waarmee ik aan de slag kon. Dat kon ze ook. Ik heb een paar foto's aangeleverd en de groene achtergrond met bloemetjes uitgekozen. We hebben wat gebrainstormd over een naam, en die was snel gevonden.

De rest heb ik fijn uit handen gegeven en dit is het resultaat. Een met smaak gemaakte mooie frisse en toegankelijke Weblog, die aantrekt en tegelijk uitstraalt: "lees mij maar". Precies zoals ik het graag wilde, een heel fijn ondersteunend middel om de zwaarte van het onderwerp weg te nemen.

En dat is nog niet alles. Tegelijkertijd heeft ze voor mij Facebook en Twitter gekoppeld aan de weblog. Qua stijl geheel aangepast en herkenbaar, het hoort echt bij elkaar. En dankzij deze koppeling kan ik volautomatisch een groot publiek bereiken. Precies wat ik graag wil bereiken!

Dank je wel Sabine!
Groetjes van Astrid Feitsema

Duurzaam

Wij hebben een goed gevoel als we gebruik maken van duurzame middelen. Onze stroom wordt door zonnepanelen opgewekt. We maken zo min mogelijk gebruik van papier; onze correspondentie ontvangt u via email.

Ideaal!

U kunt onze digitale factuur betalen
met Ideal. Hiertoe is een handige link
opgenomen in de factuur zelf.

Contact

De Jong One! Webdesign
Heideveld 3
4386 GN Vlissingen
06-43062066
info at dejongone.nl
www.dejongone.nl