De Jong One! Webdesign

Ze luistert, vraagt, gaat aan de slag, houdt contact en denkt mee!

Ik ken Sabine als het brein achter de website van de Vrije School Zeeland. Het is een prachtig mooie site. Toen ik zelf een website wilde, was Sabine dus de eerste waar ik aan dacht.
Ze luistert, vraagt, gaat aan de slag, houdt contact en denkt mee! Een website gebouwd door De Jong One kan ik iedereen aanraden. Sabine wist direct de sfeer neer te zetten die ik uit wilde stralen met de DAG-Box. Ik krijg regelmatig complimenten over de overzichtelijke site en ben ontzettend trots op de mooie website die Sabine snel neer wist te zetten!

Bo Jansen
DAG-Box

"Het resultaat is professioneel, overzichtelijk en duidelijk en vooral heel mooi."

Ik ken Sabine via de Vereniging Maritiem Gezinskontakt waar zij ook de website voor gemaakt heeft. Haar creatieve talent laat ze vooral zien in het ontwerpen van nieuwe websites. Ik heb vooraf haar portfolio doorgespit en, werkelijk, voor iedereen iets totaal anders. 

Sabine luistert heel goed naar de wensen van haar klanten. Ze is kritisch, secuur en vol ideeën die passen bij de persoon of het bedrijf waarvoor ze een website maakt. 

Ik ben enorm blij met het resultaat! Ik leverde de teksten aan, de kleur die ik wilde, bekeken samen mijn ‘oude’ site en verder had Sabine de vrije hand. 

Sabine is er ingedoken en creëerde mijn nieuwe website. Het resultaat is professioneel, overzichtelijk en duidelijk en vooral heel mooi. Laat de bezoekers maar komen! Ik ben supertrots. Dank je wel!

Gaby Niesthoven, 
Maritiem Counselor

 

"Ik vind de vormgeving mooi, passende foto's en ben enthousiast gaan bloggen!"

Ik ben dik tevreden met mijn vernieuwde website. Voor mij is belangrijk dat de website rustig en duidelijk is. Niet teveel afleiding door allerlei extra fratsen. Kort en aansprekend weergeven wat ik doe en waar ik voor sta. De Jong One heeft dat prima gedaan.
Ik krijg ook heel positieve reacties van mensen die de site bekeken hebben. Duidelijke info en nieuwsgierig raken door wat ze lezen. Dat is wat ik wil!
Ik vind de vormgeving mooi, passende foto’s, en ben enthousiast gaan bloggen!

Bedankt.
Monique Kreikamp
MK haptonomie

"Degelijk werk en een prachtig eindresultaat"

Wie door De Jong One! een website laat bouwen, kan er zeker van zijn, dat dit degelijk gebeurt. Goed overleg, en een frisse eigen inbreng zorgen voor een prachtig eindresultaat, dat niet onder doet voor grote reclamebureaus, maar dan wel tegen een schappelijke prijs.

Mijn klanten voelen zich door de websitepresentatie aangetrokken tot het product, dat ik te bieden heb. Naderhand zegt men te vinden dat de website een waarheidsgetrouwe impressie geeft.
Dat geeft tevreden klanten zowel voor Sabine als voor de opdrachtgever.

Madelon van Hartingsvelt
www.blueheaven.info

".....ik kon mijn ideeën vertellen en het werd goed omgezet in de website"

MmmJammie kindereetcoaching op maat. Een nieuw bedrijf met een nieuwe website. Ik kwam bij Sabine terecht. Vol enthousiasme en kennis gebrainstormd hoe we dat het beste konden doen.
Voor mij was het allemaal nieuw en er ging een wereld voor mij open. Maar samen met Sabine kwamen we er goed uit.
Het leuke van de samenwerking was dat ik mijn ideeën kon vertellen en dat Sabine het zo goed kon omzetten op de website. Super gewoon hoe MmmJammie.nl tot stand is gekomen.

Majanka de Buck
MmmJammie .nl

"Wil je de perfecte website....? Zorg dat Sabine hem voor je maakt!"

Onze school moest digitaal, dus bij wie beter dan bij ‘De Jong One’!
Wij wisten zelf vrij weinig van de opbouw van een website. Sabine wilde ons hier graag bij helpen en na een aantal persoonlijke gesprekken kwamen we tot een prachtig resultaat!

Onze website bestaat nu zo’n 3 jaar en we zijn er nog elke dag blij mee!
1x per jaar wordt de website compleet nagelopen en sturen wij alle wijzigingen naar Sabine. Zij zorgt daarna dat deze er weer fris uit ziet voor het volgende schooljaar.
5x per jaar veranderen we kleine dingetjes zoals de schoolkrant, een nieuwsbrief van de directeur en foto’s. Ook dit verloopt vlot en al na 2 dagen zijn alle wijzigen aangebracht!

Kortom; wil je de perfecte website met een persoonlijk tintje en hier en daar wat hulp van de bouwer? Zorg dan dat Sabine hem voor je maakt!

Esmée Schuijt, Klimopschool Middelburg
http://www.klimopschool.nl

".... het resultaat mag er wezen!"

Een nieuwe website laten bouwen? Natuurlijk dacht ik gelijk aan Sabine. We kennen elkaar al een aantal jaar en toen ik haar, na een wat langere periode van geen contact, belde, was er meteen weer dat vertrouwde gevoel. Samen kwamen we tot mooie ideeën en......... het resultaat mag er wezen!
"Knus, gezellig en precies zoals jij bent!" zijn de reacties.

Sabine bedankt!

Marieken Snel
Gastouder Marieken

  • 1
  • 2

Duurzaam

Wij hebben een goed gevoel als we gebruik maken van duurzame middelen. Onze stroom wordt door zonnepanelen opgewekt. We maken zo min mogelijk gebruik van papier; onze correspondentie ontvangt u via email.

Ideaal!

U kunt onze digitale factuur betalen
met Ideal. Hiertoe is een handige link
opgenomen in de factuur zelf.

Contact

De Jong One! Webdesign
Heideveld 3
4386 GN Vlissingen
06-43062066
info at dejongone.nl
www.dejongone.nl