De Jong One! Webdesign

"Het resultaat is professioneel, overzichtelijk en duidelijk en vooral heel mooi."

Ik ken Sabine via de Vereniging Maritiem Gezinskontakt waar zij ook de website voor gemaakt heeft. Haar creatieve talent laat ze vooral zien in het ontwerpen van nieuwe websites. Ik heb vooraf haar portfolio doorgespit en, werkelijk, voor iedereen iets totaal anders. 

Sabine luistert heel goed naar de wensen van haar klanten. Ze is kritisch, secuur en vol ideeën die passen bij de persoon of het bedrijf waarvoor ze een website maakt. 

Ik ben enorm blij met het resultaat! Ik leverde de teksten aan, de kleur die ik wilde, bekeken samen mijn ‘oude’ site en verder had Sabine de vrije hand. 

Sabine is er ingedoken en creëerde mijn nieuwe website. Het resultaat is professioneel, overzichtelijk en duidelijk en vooral heel mooi. Laat de bezoekers maar komen! Ik ben supertrots. Dank je wel!

Gaby Niesthoven, 
Maritiem Counselor

 

".....ik kon mijn ideeën vertellen en het werd goed omgezet in de website"

MmmJammie kindereetcoaching op maat. Een nieuw bedrijf met een nieuwe website. Ik kwam bij Sabine terecht. Vol enthousiasme en kennis gebrainstormd hoe we dat het beste konden doen.
Voor mij was het allemaal nieuw en er ging een wereld voor mij open. Maar samen met Sabine kwamen we er goed uit.
Het leuke van de samenwerking was dat ik mijn ideeën kon vertellen en dat Sabine het zo goed kon omzetten op de website. Super gewoon hoe MmmJammie.nl tot stand is gekomen.

Majanka de Buck
MmmJammie .nl

"Ze heeft een eigen inbreng...., maar houdt zeker voor ogen wat jij als klant wilt."

Mijn website was een aantal jaar geleden opgezet, maar niet van deze tijd: verouderde foto's, geen webwinkel en geen bereik.
Via een gezamenlijke vriendin kwam ik in contact met Sabine en vanaf het eerste moment klikte het tussen ons. Sabine wist na 1 gesprek precies wat ik wilde en welke kant ze op moest.

Sabine heeft de opzet gemaakt van een nieuwe site met webwinkel en zelf heb ik alles gevuld. Als ik tegen problemen aan liep, wist Sabine meteen waar de oplossing zat en kon ik weer verder.
Ze heeft een eigen inbreng qua layout en wat technisch mogelijk is, maar houdt zeker voor ogen wat jij als klant wilt.

Binnen 1 maand was alles geregeld, supersnel dus.

Ik heb de samenwerking als meer dan plezierig ervaren en raad Sabine zeker aan als Webdesigner!

Nancy Belterman
Croco Loco Geboortegeschenken

"Wil je de perfecte website....? Zorg dat Sabine hem voor je maakt!"

Onze school moest digitaal, dus bij wie beter dan bij ‘De Jong One’!
Wij wisten zelf vrij weinig van de opbouw van een website. Sabine wilde ons hier graag bij helpen en na een aantal persoonlijke gesprekken kwamen we tot een prachtig resultaat!

Onze website bestaat nu zo’n 3 jaar en we zijn er nog elke dag blij mee!
1x per jaar wordt de website compleet nagelopen en sturen wij alle wijzigingen naar Sabine. Zij zorgt daarna dat deze er weer fris uit ziet voor het volgende schooljaar.
5x per jaar veranderen we kleine dingetjes zoals de schoolkrant, een nieuwsbrief van de directeur en foto’s. Ook dit verloopt vlot en al na 2 dagen zijn alle wijzigen aangebracht!

Kortom; wil je de perfecte website met een persoonlijk tintje en hier en daar wat hulp van de bouwer? Zorg dan dat Sabine hem voor je maakt!

Esmée Schuijt, Klimopschool Middelburg
http://www.klimopschool.nl

"Ik vind de vormgeving mooi, passende foto's en ben enthousiast gaan bloggen!"

Ik ben dik tevreden met mijn vernieuwde website. Voor mij is belangrijk dat de website rustig en duidelijk is. Niet teveel afleiding door allerlei extra fratsen. Kort en aansprekend weergeven wat ik doe en waar ik voor sta. De Jong One heeft dat prima gedaan.
Ik krijg ook heel positieve reacties van mensen die de site bekeken hebben. Duidelijke info en nieuwsgierig raken door wat ze lezen. Dat is wat ik wil!
Ik vind de vormgeving mooi, passende foto’s, en ben enthousiast gaan bloggen!

Bedankt.
Monique Kreikamp
MK haptonomie

"Vragen/problemen worden zeer snel opgelost, vaak al dezelfde dag."

Onze website was nodig aan vernieuwing toe. De oude site was niet gebruiksvriendelijk in onderhoud en het uiterlijk was ook aan verfrissing toe.
Sabine heeft in goed overleg met ons de site in een nieuw jasje gestoken.

De site is nu door ons makkelijk te onderhouden, dit door het gebruiksvriendelijke programma maar zeker ook door de heldere uitleg en hulp van Sabine.
Wij ervaren de samenwerking met Sabine als zeer prettig. Vragen of problemen worden altijd zeer snel opgelost, vaak al dezelfde dag.

Van ouders krijgen wij ook positieve reacties over onze site. Sabine heeft ons aan een mooie, gebruiksvriendelijke site geholpen waar wij zeer blij mee zijn.

Marjolein van Leeuwen
O.b.s. Theo Thijssen

"Precies zoals ik het graag wilde, deze weblog, dat ben ik!"

Ik wilde maar een ding; schrijven. Over mijn overleden dochtertje en mijn gezin. En mijn bedoeling hiervan is om dit onderwerp uit de taboesfeer te krijgen, zodat het bespreekbaar wordt.

Van weblogs maken weet ik niets en van sociale media bijzonder weinig. Ik wist wel dat Sabine al jaren erg mooie websites maakt, dus heb ik haar gevraagd of ze in mijn geval zo'n weblog zou kunnen maken waarmee ik aan de slag kon. Dat kon ze ook. Ik heb een paar foto's aangeleverd en de groene achtergrond met bloemetjes uitgekozen. We hebben wat gebrainstormd over een naam, en die was snel gevonden.

De rest heb ik fijn uit handen gegeven en dit is het resultaat. Een met smaak gemaakte mooie frisse en toegankelijke Weblog, die aantrekt en tegelijk uitstraalt: "lees mij maar". Precies zoals ik het graag wilde, een heel fijn ondersteunend middel om de zwaarte van het onderwerp weg te nemen.

En dat is nog niet alles. Tegelijkertijd heeft ze voor mij Facebook en Twitter gekoppeld aan de weblog. Qua stijl geheel aangepast en herkenbaar, het hoort echt bij elkaar. En dankzij deze koppeling kan ik volautomatisch een groot publiek bereiken. Precies wat ik graag wil bereiken!

Dank je wel Sabine!
Groetjes van Astrid.
www.astridfeitsema.nl

  • 1
  • 2

Duurzaam

Wij hebben een goed gevoel als we gebruik maken van duurzame middelen. Onze stroom wordt door zonnepanelen opgewekt. We maken zo min mogelijk gebruik van papier; onze correspondentie ontvangt u via email.

Ideaal!

U kunt onze digitale factuur betalen
met Ideal. Hiertoe is een handige link
opgenomen in de factuur zelf.

Contact

De Jong One! Webdesign
Heideveld 3
4386 GN Vlissingen
06-43062066
info at dejongone.nl
www.dejongone.nl